Menu

Diensten

Buitenschilderwerk
Een vakkundig aangebrachte verflaag op uw kozijnen en ander gevelelementen zorgt voor een goede bescherming tegen de vele weersomstandigheden die ons land rijk is. Een perfecte voorbereiding van de ondergrond om de verflaag optimaal te beschermen en de keuze van de verf zelf zijn hierbij essentieel. Wij werken daarom  uitsluitend met professionele materialen en producten. Regelmatig onderhoud garandeert een lange levensduur van uw buitengevel.

Binnenschilderwerk
Is het tijd om uw woning of bedrijfspand op te knappen? Of bent u toe aan verandering? Wij verzorgen al uw binnen schilderwerk. Het houtwerk, wanden en plafonds voorzien wij van een hoogwaardige afwerking. Wij zijn niet alleen kundig in het uitvoeren van het schilderwerk maar hebben ook oog voor kleuradvisering waardoor het te verwachten resultaat ook daadwerkelijk wordt waargemaakt.

Glasvlies/  behangen
Zowel behang als glasvliesbehang  biedt vele mogelijkheden om een eigen stijl te creëren. Gecombineerd met geschilderde wanden zijn verrassende resultaten te bereiken. Wij kunnen alle typen behang moeiteloos voor u verwerken. U heeft de keuze uit vele soorten patronen en structuren.

Spuitwerk
Door gebruik te maken van onze mobilele airless spuitpomp realiseren wij een gladde afwerking zonder structuur  voor een super strak eindresultaat . Plafonds, wanden maar bijvoorbeeld ook uw deuren of kastjes kunnen wij spuiten.

Kleur advies
Wij geven u graag advies over kleuren, kleur combinaties en toepassingen.  Er wordt rekening gehouden met tal van zaken zoals de ondergrond, de grootte en de functie van de ruimte, de ligging, de lichtinval, de vloeren en de inrichting.